Składniki:
- makaron (120g)
- pieczarki (80g)
- pesto z bazylii Rana z Biedry (40g)
- sos sojowy (10 ml)
- mozzarella (40 g)
- oliwa z oliwek (5g)
- 2 garście szpinaku (50g)
Sposób przygotowania: na oliwie podsmaż pieczarki Achat Molus (Singulair) en Ligne sans Ordonnance , dodaj sos sojowy i smaż do miękkości. Zdejmij z patelni. Ugotowany makaron dodaj na patelnie z łyżką wody z makaronu, wymieszaj z pesto i dodaj ser. Na koniec dodaj 2 garście szpinaku. Trzymaj na patelni do momentu rozpuszczenia sera. Podawaj z pieczarkami. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Jak potrzebujesz filmiku z wykonaniem, to jest w zakładce rolki na moim profilu .
Chyba to jeden z moich ulubionych bezmięsnych przepisów – mieści się w top 5. Napisz mi jakie Ty lubisz najbardziej przepisy bez mięsa.
Porcja ze zdjęcia dostarcza 342 kcal (127.5g) B:15.3g T:17.6g W:45.4g