NatiBuczi
PrzepisyBez mięsaMakaron z czerwonym pesto i halloumi

Makaron z czerwonym pesto i halloumi

Przepis na makaron z pesto i halloumi gotowany w zaledwie 10 minut spełni Twoje oczekiwania! To prosty i smaczny posiłek, który zachwyci Twoje podniebienie i sprawi, że zaskoczysz swoich bliskich. Poczuj aromat pesto z suszonych pomidorów i tofu, delikatnej konsystencji makaronu i chrupkości halloumi, które wspaniale komponują się w tej ekspresowej potrawie.

Składniki:

  • czerwone pesto
  • ser halloumi
  • płatki chilli, sól i pieprz do smaku
  • przyprawa suszone pomidory z czosnkiem i bazylią

Porcja ze zdjęcia to 400 kcal

B:18.1 g T: 14.6 g W:49.4 g

Sposób przygotowania:

Makaron ugotuj, wymieszaj z pesto z tofu i suszonymi pomidorami z Biedry GoVege, halloumi usmaż na suchej patelni z dwóch stron na złoty kolor. Opcjonalnie dodaj płatki chilli lub przyprawę suszone pomidory z czosnkiem i bazylią oraz pieprz.

Dodaj komentarz

Top