NatiBuczi
PrzepisyDeseryBrownie bananowe

Brownie bananowe

Zapomnij o skomplikowanych przepisach! Ten przepis na bananowe brownie to receptura stworzona z myślą o wygodzie i szybkości przygotowania. Połącz składniki w blenderze, wlej masę do formy i wkrótce będziesz delektować się soczystym, bananowym smakiem brownie.

Dołącz do kilku tysięcy zadowolonych klientów i osiągnij swoje cele z przepisami, dzięki którym:

  • schudłam 25 kg bez efektu jojo,
  • poprawiłam wyniki badań,
  • odzyskałam odporność,
  • zmieniłam swoje nawyki żywieniowe na lata,
  • wyciszyłam trądzik i PCOS.

Jedna porcja (72.9 g) dostarcza 165 kcal B:4 g T: 9.6 g W: 18.2 g

Składniki:

  • banan (310 g)
  • masło orzechowe (40 g)
  • mąka migdałowa (35 g)
  • erytrytol (10 g)
  • Czekolada ciemna (70%) (45 g)
  • Ekstrakt waniliowy
  • kakao (20 g)
  • Woda (40 g)

Sposób przygotowania: 

Zblenduj wszystkie składniki poza czekoladą w naczyniu. Czekoladę posikaj na drobne kawałki. Naczynie żaroodporne wyłóż papierem do pieczenia. Na papier wylej zawartość naczynia oraz posyp czekoladą po wierzchu.  Temperatura pieczenia:  180 stopni 45 minut (góra-dół).

IG: 49.8 (niski)

ŁG: 7.2 (niski)

Dodaj komentarz

Top