Zapomnij o skomplikowanych przepisach! Ten przepis na bananowe brownie to receptura stworzona z myślą o wygodzie i szybkości przygotowania. Połącz składniki w blenderze, wlej masę do formy i wkrótce będziesz delektować się soczystym, bananowym smakiem brownie.
Dołącz do kilku tysięcy zadowolonych klientów i osiągnij swoje cele z przepisami, dzięki którym:
- schudłam 25 kg bez efektu jojo,
- poprawiłam wyniki badań,
- odzyskałam odporność,
- zmieniłam swoje nawyki żywieniowe na lata,
- wyciszyłam trądzik i PCOS.
Jedna porcja (72.9 g) dostarcza 165 kcal B:4 g T: 9.6 g W: 18.2 g
https://natibuczi.pl/produkt/ebook-dla-pieknej-cery
Składniki:
- banan (310 g)
- masło orzechowe (40 g)
- mąka migdałowa (35 g)
- erytrytol (10 g)
- Czekolada ciemna (70%) (45 g)
- Ekstrakt waniliowy
- kakao (20 g)
- Woda (40 g)
Sposób przygotowania:
Zblenduj wszystkie składniki poza czekoladą w naczyniu. Czekoladę posikaj na drobne kawałki. Naczynie żaroodporne wyłóż papierem do pieczenia. Na papier wylej zawartość naczynia oraz posyp czekoladą po wierzchu. Temperatura pieczenia: 180 stopni 45 minut (góra-dół).
IG: 49.8 (niski)
ŁG: 7.2 (niski)