Zapisz się i bądź na bieżąco!

Copyright 2020. NATIBUCZI. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Przez żołądek do serca. Jednak do stosowania cały rok, a nie tylko dzisiaj. Poczułam wiosnę patrząc na to zdjęcie. A Ty?


Moja porcja ma 498 kcal

B:23.8g T:32.2g W:28.9g


Sposób wykonania:

  1. Rozcinam parówkę prawie do końca i zawijam w serduszko, łączę wykałaczką. Rozgrzewam olej, wrzucasz parówki na patelnie, do środka dodaje jajko.
  2. Posypałam parmezanem, solą, pieprzem i koperkiem. Smażyłam na małym ogniu pod przykryciem aż żółtko się ścięło.
  3. Awokado wymieszałam z zioła toskańskimi i koperkiem. Pestki dyni prażyłam na suchej patelni, bułki również.


A tymczasem wracam na wykład z fizjologii. Miłego dnia!

 

 

Serduszka z parówek

15 kwietnia 2021

Najnowsze przepisy

Komentarze: