Zapisz się i bądź na bieżąco!

Copyright 2020. NATIBUCZI. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Przez żołądek do serca. Jednak do stosowania cały rok, a nie tylko dzisiaj. Poczułam wiosnę patrząc na to zdjęcie. A Ty?


Moja porcja ma 498 kcal

B:23.8g T:32.2g W:28.9g


Sposób wykonania:

  1. Rozcinam parówkę prawie do końca i zawijam w serduszko, łączę wykałaczką. Rozgrzewam olej, wrzucasz parówki na patelnie, do środka dodaje jajko.
  2. Posypałam parmezanem, solą, pieprzem i koperkiem. Smażyłam na małym ogniu pod przykryciem aż żółtko się ścięło.
  3. Awokado wymieszałam z zioła toskańskimi i koperkiem. Pestki dyni prażyłam na suchej patelni, bułki również.


A tymczasem wracam na wykład z fizjologii. Miłego dnia!

 

 

Serduszka z parówek

15 kwietnia 2021
04 maja 2021
Porcja ze zdjęcia dostarcza 498 kcal B:37.9g T:15.9g W:53.1g Składniki na 12 pulpetów w sosie: Pulpety: 350g polędwicy z dorsza 2 jajka 10g sera grana padano 60g bułki tartej 5g masła Przyprawy: do ryby Knorr bez soli, pietruszka suszona, czosnek
04 maja 2021
Ciasto bananowe - szybki, prosty i pyszny przepis z gwarancją bez zakalca. Super opcja na wykorzystanie czarnych bananów - w stylu zero waste. Na początek kilka zasad o których musisz pamiętać! Pod żadnym pozorem nie otwieraj piekarnika w trakcie pieczenia.
04 maja 2021
Placuszki z musem malinowym w 15 minut Takiego przepisu jeszcze nie było! Porcja ze zdjęcia dostarcza 487 kcal B:19.7g T:16g W:80g Składniki na 15 placków: opakowanie serka Bieluch lekki (150g) 1 banan łyżka erytrytolu do posłodzenia 85g mąki owsianej łyżeczka

Najnowsze przepisy

Komentarze: